top of page
Logo vierkant6.png
  • Diana

Maatregelen omtrent coronavirus


We zijn in de hectiek van de eerste dagen vooral gewoon aan de slag gegaan met een nieuwe werkwijze en dat is goed gelukt! Daarbij blijft ook dat we elkaar en onze relaties kunnen helpen met nieuwe online technieken, andere vormen van online werken en vergaderen in teams.

Het coronavirus (COVID-19) raakt ons allemaal; het zal niemand ontgaan zijn dat de Nederlandse regering maatregelen treft om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Uiteraard onderschrijven wij de maatregelen die de overheid neemt en informeren wij u hierbij hoe wij bij Stadkwadraat met deze maatregelen omgaan. De adviezen van het RIVM (www.rivm.nl) staan hierin centraal. De maatregelen zijn erop gericht om gegeven de situatie en de regels die worden opgelegd, zo optimaal mogelijk voor onszelf maar ook voor onze opdrachtgevers te kunnen blijven werken en hen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

De veiligheid en gezondheid van onze collega’s, opdrachtgevers en leveranciers hebben de hoogste prioriteit. We nemen daarom onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht. Deze gelden vanaf maandag 16 maart 2020 voor al onze collega’s:

  • De richtlijnen van de overheid en het RIVM worden ten strengste nageleefd.

  • We werken zoveel mogelijk vanuit huis. Ons werk leent zich er goed voor om thuis te werken. Onze ICT-adviseur richt dit zo optimaal mogelijk voor ons in en ondersteunt daar waar mogelijk. We kunnen hierdoor ook goed samenwerken in de voor ons belangrijke programma’s zoals Excel, Word en Powerpoint.

  • We overleggen via telefoon of video. Reeds geplande afspraken worden omgezet naar telefonische afspraken of naar video-overleggen. Afspraken die nu worden ingepland, vinden uitsluitend op een van deze manieren plaats.

  • In geval van klachten (verkoudheid, koorts en of last van de luchtwegen) dan blijft men zonder meer thuis.

  • Wij vermijden zoveel mogelijk contact met anderen en bewaren waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

  • Indien we in uitzonderlijke gevallen op locatie aanwezig moeten zijn, houden we ons aan de aan de richtlijnen die onze opdrachtgevers uitvaardigen.

Uiteraard zijn we ‘gewoon’ bereikbaar: de contactgegevens van onze collega’s staan op onze website. Heeft u algemene vragen, neem dan contact met ons op via 030-6001010 of info@stadkwadraat.nl. We nodigen relaties graag uit om contact met ons op te nemen als we ergens een helpende hand kunnen bieden op basis van onze ervaringen met nieuwe online technieken,

Met vriendelijke groet,

Namens alle Stadkwadraters

Jaap, Paul en Theo


bottom of page