Logo vierkant5.png

Wij zijn Stadkwadraat

Met financieel-economisch advies en management bij gebiedsontwikkeling leggen wij het fundament voor de investeringsbeslissingen van onze opdrachtgevers. Op het kruispunt van stedelijke ontwikkeling en financiën staat gedegen rekenwerk centraal in combinatie met creatieve en solide oplossingen. Of het nu gaat om haalbaarheid, financiering, organisatie of het brengen van nieuwe inzichten en het introduceren van nieuwe concepten. Ons vakmanschap is de basis voor transparant rekenwerk, innovatie en grip op organisatie en financiën: een duidelijke koers voor de ontwikkeling van ruimtelijke plannen, projecten en beleid. Kortom: slimme sommen, sterke strategieën.

 

Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit gemeenten, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en zorginstellingen.

Wij zijn specialisten in het creëren van financieel-economische transparantie, strategie en beheersing tijdens elke stap van het ruimtelijke ontwikkelingstraject. Van de eerste projectberekeningen tot verantwoording en control op concernniveau. Stadkwadraat heeft daarbij altijd de focus op de duidelijkheid en doelgerichtheid van het proces.

 

Wij…

  • Leveren vakmanschap in financiën bij grond- en vastgoedontwikkeling.

  • Geven strategisch en tactisch advies inzake vastgoedsturing en portefeuillemanagement.

  • Zijn specialisten in herontwikkeling, transformatie en verkoop.

  • Bieden specifieke kennis in aanpassing vastgoed: conceptmatig en verduurzaming.

  • Brengen innovatiekracht in nieuwe concepten en ontwikkelingen in gebiedsontwikkeling.

  • Zijn creatieve meedenkers en probleemoplossers.

 

Stadkwadraat biedt grip op gebiedsontwikkeling.

Ingang.jpg

Vestiging Oost

Vanaf heden heeft Stadkwadraat een nieuwe vestiging in Arnhem. Ons kantoor is gevestigd in OK72, naast de creatieve broedplaats Coehoorn Centraal. De herontwikkeling van dit gebied krijgt de komende jaren vorm. OK72 biedt ons ruimte voor ontmoeting en samenwerking, met zowel de community in het pand als met relaties in de regio. Op deze nieuwe plek kunnen we onze opdrachtgevers nóg beter van dienst zijn. Het biedt ons netwerk en samenwerkingspartners, maar ook het onderwijs, de kans om ons lokaal te ontmoeten.

 

Ons team

 
 

Vacatures/stages

Adviseurs gezocht!

Is gebiedsontwikkeling jouw passie? // Wil je meewerken aan de transformatie van steden, herontwikkeling van gebieden en realisatie van bouwlocaties? // Ben je goed thuis in het rekenen aan ruimtelijke plannen? // Ben je creatief, maar ook secuur en spreekt de wereld van plan- en vastgoedeconomie je aan? // Ben je toe een volgende stap in je carrière? // Heb je al enige werkervaring (ca. 2 jaar of meer) opgedaan?

Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Klik hier voor de volledige omschrijving.


Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief en cv aan Jaap Zijda via banen@stadkwadraat.nl. Voor meer informatie bel 030 600 10 10.

Afstudeerstagiair(e) gezocht!

Vanaf september 2021 hebben wij ruimte voor een afstudeerstagiair(e) voor een periode van ca. 5-6 maanden. In deze periode werk je, met professionele ondersteuning, zelfstandig in projecten en/of aan je onderzoek. Het afstudeeronderzoek heeft bij voorkeur betrekking op de financiële aspecten en business cases van nieuwe mobiliteitsconcepten en hubs. Stadkwadraat heeft vanuit ervaring een aantal onderzoeksthema’s, maar er is ook ruimte om eigen onderwerpen in te brengen. Naast dit eigen onderzoek ‘draai je mee’ in een aantal projecten en lever je een bijdrage aan onze producten en diensten voor opdrachtgevers. Op deze wijze krijg je de kans om het werkveld te leren kennen. 

 

Klik hier voor de volledige omschrijving.


Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief en cv aan Johan Kraan via banen@stadkwadraat.nl. Voor meer informatie bel 030 600 10 10.