top of page
Anchor 5
Logo vierkant5.png

Wij zijn Stadkwadraat

Met financieel-economisch advies en management bij gebiedsontwikkeling leggen wij het fundament voor de investeringsbeslissingen van onze opdrachtgevers. Op het kruispunt van stedelijke ontwikkeling en financiën staat gedegen rekenwerk centraal in combinatie met creatieve en solide oplossingen. Of het nu gaat om haalbaarheid, financiering, organisatie of het brengen van nieuwe inzichten en het introduceren van nieuwe concepten. Ons vakmanschap is de basis voor transparant rekenwerk, innovatie en grip op organisatie en financiën: een duidelijke koers voor de ontwikkeling van ruimtelijke plannen, projecten en beleid. Kortom: slimme sommen, sterke strategieën.

 

Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit gemeenten, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en zorginstellingen.

Wij zijn specialisten in het creëren van financieel-economische transparantie, strategie en beheersing tijdens elke stap van het ruimtelijke ontwikkelingstraject. Van de eerste projectberekeningen tot verantwoording en control op concernniveau. Stadkwadraat heeft daarbij altijd de focus op de duidelijkheid en doelgerichtheid van het proces.

 

Wij…

  • Leveren vakmanschap in financiën bij grond- en vastgoedontwikkeling.

  • Geven strategisch en tactisch advies inzake vastgoedsturing en portefeuillemanagement.

  • Zijn specialisten in herontwikkeling, transformatie en verkoop.

  • Bieden specifieke kennis in aanpassing vastgoed: conceptmatig en verduurzaming.

  • Brengen innovatiekracht in nieuwe concepten en ontwikkelingen in gebiedsontwikkeling.

  • Zijn creatieve meedenkers en probleemoplossers.

 

Stadkwadraat biedt grip op gebiedsontwikkeling.

Ingang.jpg

Vestiging Oost

Vanaf heden heeft Stadkwadraat een nieuwe vestiging in Arnhem. Ons kantoor is gevestigd in OK72, naast de creatieve broedplaats Coehoorn Centraal. De herontwikkeling van dit gebied krijgt de komende jaren vorm. OK72 biedt ons ruimte voor ontmoeting en samenwerking, met zowel de community in het pand als met relaties in de regio. Op deze nieuwe plek kunnen we onze opdrachtgevers nóg beter van dienst zijn. Het biedt ons netwerk en samenwerkingspartners, maar ook het onderwijs, de kans om ons lokaal te ontmoeten.

Ons Team

Ons team

Stages
bottom of page