top of page
Logo vierkant6.png
  • Diana

Nieuwe collega's!


Deze maand is het team van Stadkwadraat uitgebreid met Ivo van den Akker (adviseur) en Gerben van Roekel (stagiair).

Ivo heeft in 2019 de master Planologie aan de Universiteit Utrecht afgerond. In het proces van de masterscriptie heeft hij zich verdiept in mobiliteit en leefbaarheid in stedelijke context. Vanuit zijn interesse voor innovatieve concepten verdiept hij zich bij Stadkwadraat in hoogstedelijk bouwen en nieuwe vormen van mobiliteit. Het samenbrengen van creatieve ideeën en realistische oplossingen beschouwt hij als een leuke uitdaging. Ivo is leergierig, sociaal begaan en communicatief vaardig. Kortom, een echte teamspeler.

Gerben van Roekel loopt zijn onderzoeksstage in het kader van zijn master in de richting “Economic Geography: Regional development and policy”. Met zijn onderzoek richt hij zich op de invloed van kuddegedrag in bedrijfslocatiekeuzen op gebiedsontwikkeling en de rol die overheidsbeleid daarin kan spelen. Daarnaast loopt Gerben tijdens zijn stage ook mee met verschillende projecten bij Stadkwadraat.


bottom of page