top of page
Logo vierkant6.png
  • Diana

Lancering Stadmakersfonds


Gisteren lanceerden we het Stadmakersfonds! Na jaren van dromen en hard werken achter de schermen presenteren STIPO en Stadkwadraat in samenwerking met de provincie Utrecht en de Triodos Bank Nederland met trots het eerste Stadmakersfonds van Nederland.

Het fonds ondersteunt ambitieuze Stadmakers bij het realiseren van een haalbare businesscase, investeert en matcht tussen impact investeerders en initiatiefnemers.

Rob van Muilekom (gedeputeerde binnenstedelijke ontwikkeling van de provincie Utrecht en Hans Karssenberg (STIPO) ondertekenden de overeenkomst tussen Stadmakersfonds en de provincie, wat het startschot betekent voor de financiering van de eerste initiatieven.

Het eerste project dat het fonds financiert is het Hof van Cartesius, de circulaire broedplaats voor creatieve bedrijvigheid in het Werkspoorkwartier in Utrecht. Geen betere plek dus om met elkaar te proosten op de feestelijke start van het Stadmakersfonds!

Meer weten? Check www.stadmakersfonds.nl of neem contact op met Jan-Jaap Gerritsma


bottom of page