Logo vierkant6.png
  • Diana

Nieuwe collega!


Per 1 december is het team van Stadkwadraat uitgebreid met Maarten Hazelaar.

Maarten heeft in 2019 de master Economische geografie aan de Universiteit Utrecht afgerond. Met een scriptie over de invloed van omgevingskenmerken op de transformatiepotentie van leegstaande kantoren rondde hij zijn studietijd af. Hierna wilde hij zich verdiepen in economisch ruimtelijke

vraagstukken.

Hij is leergierig, werkt gestructureerd en nauwkeurig en kent daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit, in combinatie met de kennis die Maarten tijdens zijn studies op economisch en ruimtelijk gebied heeft opgedaan, neemt hij mee naar Stadkwadraat.


MELD U AAN OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN 

Stadkwadraat gaat vertrouwelijk met uw gegevens om.

U kunt zich te allen tijde afmelden voor de mailinglijst. 

Logo Stadkwadraat
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page

Stadkwadraat BV

Utrechtseweg 331

3731 GA De Bilt

 

Gebiedsontwikkeling