top of page
Logo vierkant6.png
  • Diana

Festival STAD, 30 januari 2020


Op donderdag 30 januari organiseren we samen met APPM en Urhahn 'festival STAD'.

Tijdens STAD kijken we naar de stad. Niet zoals die nu is, maar zoals die wordt. Of zoals we willen dat de stad gaat worden.

Want daar werken we allemaal hard aan: hoe houden we onze stad leefbaar? Hoe maken we nog beter of anders gebruik van de bestaande ruimte? Hoe houden we haar fijn om in te wonen, veilig, klaar voor klimaatveranderingen, duurzaam - kortom: hoe maken we de stad mooi(er)?

STAD is niet bedoeld om te bespreken welke uitdagingen we hebben. We gaan in gesprek hoe we ze aan kunnen gaan. We inspireren elkaar hoe we nú dingen anders kunnen doen. Zodat we morgen verder kunnen bouwen aan die mooie stad.

Meer informatie, het programma of inschrijven? Klik hier!


bottom of page