top of page
  • X
  • LinkedIn
  • YouTube
Logo vierkant.png

Jaaroverzicht 2023

2023 was weer een mooi jaar voor Stadkwadraat. Hieronder in vogelvlucht een aantal hoogtepunten waar we trots op zijn en die ons inspireren om van komend jaar net zo'n innovatief en coöperatief jaar te maken.

 

Wij wensen jullie een fan-tas-tisch 2024!

Gif-pijltjes.gif
Activiteiten.jpg

Collega's David Kraan en Pim Beckers waren aanwezig op de bedrijvenmarkt en stonden studenten te woord over de financiële kant van vastgoed- en gebiedsontwikkeling en wat daar allemaal bij komt kijken.

Activiteiten2.jpg
PROVADA1.jpg
Activiteiten3.jpg
Lowlands.jpg

Wij zijn graag vanuit bijzondere invalshoeken bezig met de woningmarkt, maar vanuit Lowlands werken aan duurzaam betaalbaar is wel weer een heel nieuwe dimensie. Het was erg tof en inspirerend om met festivalgangers in gesprek te gaan!

Activiteiten4.jpg
Lyon1.jpg
Activiteiten5.jpg
Expositeie Terry_edited.jpg

We mochten bezoekers ontvangen voor de expositie van Terry van der Heide.
We hebben in de afgelopen jaren heel fijn met Terry samengewerkt aan bijzondere woonprojecten. Tijdens onze overleggen op haar kantoor in Den Haag hebben we een aantal keer haar ‘work in progress’ mogen zien. We hebben Terry daarom met veel plezier uitgenodigd om haar vroege en recente schilderijen een mooie plek op ons kantoor in De Bilt geven tijdens deze expositie!

Activiteiten6.jpg
sven-brandsma-Tz534ToRxh0-unsplash_edited.jpg

Tijdens deze cursus word je meegenomen in de actuele stand van zaken van de nieuwe wettelijke kostenverhaalsregeling in de Omgevingswet en de wijze waarop deze wordt geïmplementeerd. Uniek in onze aanpak is de afstemming in de relatie juridica – financiën - beleid.

Activiteiten7.jpg
Debatavond AORTA.jpg
Logo Stadkwadraat
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon
  • X

Stadkwadraat BV

030 600 10 10

info@stadkwadraat.nl

www.stadkwadraat.nl

 

Hoofdvestiging

Utrechtseweg 331

3731 GA

De Bilt

 

Vestiging Oost

Gebouw OK72

Oude Kraan 72

6811 LL Arnhem

 

bottom of page