Afstudeerstagiair(e) gezocht!

30 Nov 2017

UPDATE: vacature ingevuld!

 

In het nieuwe jaar hebben wij weer ruimte voor een afstudeerstagiair(e) voor een periode van circa 5-6 maanden. In deze periode werk je, met professionele ondersteuning, zelfstandig in projecten en/of aan je onderzoek. Een afstudeeronderzoek heeft een financieel-economisch en ruimtelijk thema en is gericht op locatie- en vastgoedontwikkeling. Stadkwadraat heeft vanuit ervaring een aantal onderzoeksthema’s, maar er is nadrukkelijk ook ruimte om eigen onderwerpen in te brengen. Naast dit eigen onderzoek ‘draai je mee’ in een aantal projecten en lever je een bijdrage aan onze producten en diensten voor opdrachtgevers. Op deze wijze krijg je de kans om het werkveld te leren kennen.

 

Klik hier voor de volledige omschrijving.

Please reload

Featured

Lancering Stadmakersfonds

January 10, 2020

1/5
Please reload

Ander nieuws

December 9, 2019

April 15, 2019

Please reload

> ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page

030 600 10 10

info@stad2.nl

www.stad2.nl

 

Stadkwadraat BV

Utrechtseweg 331

3731 GA De Bilt

 

Stadkwadraat gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. 

© Stadkwadraat 2020 | Beleidsverklaring | Algemene voorwaarden | Proclaimer | Privacyverklaring