Care2Share winnaar prijsvraag WHO CARES

27 Oct 2017

 

Gisteren is tijdens de Dutch Design Week bekendgemaakt dat onze inzending ‘Care2Share - een abonnement op goed leven’ winnaar is van de prijsvraag WHO CARES voor locatie Groningen, geselecteerd uit 174 inzendingen. WHO CARES is een ontwerpprijsvraag voor nieuwe vormen van wonen en zorg. 

 

Care2Share is een vernieuwend en integraal concept voor wonen, zorg en ondersteuning in een toekomstbestendige Oosterparkwijk in Groningen. Onderdeel van de visie is ‘een abonnement op goed leven’ dat mensen helpt bij het krijgen van persoonlijke zorg en ondersteuning in de wijk. Meer weten? Bekijk het korte filmpje op onze website: www.abonnementopgoedleven.nl
 
De jury, onder voorzitterschap van Rijksbouwmeester Floris Alkemade, waardeerde onze inzending door de andere kijk op zorg, het combineren van geldstromen, de ruimtelijk zorgvuldig doordachte buurt met behoud van het architectonisch beeld en de gedachte dat je solidariteit anders kunt organiseren.  

‘Care2Share - een abonnement op goed leven’ is een project van NOHNIK architecture and landscapes, Stadkwadraat, BeweegStrateeg en bureau HHM. 

 

De prijsvraag is een initiatief van de Rijksbouwmeester in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Stichting Humanitas, de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving, de gemeenten Almere, Groningen, Rotterdam, gemeente Sittard-Geleen en de provincie Limburg.

Please reload

Featured

Lancering Stadmakersfonds

January 10, 2020

1/5
Please reload

Ander nieuws

December 9, 2019

April 15, 2019

Please reload

> ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page

030 600 10 10

info@stad2.nl

www.stad2.nl

 

Stadkwadraat BV

Utrechtseweg 331

3731 GA De Bilt

 

Stadkwadraat gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. 

© Stadkwadraat 2020 | Beleidsverklaring | Algemene voorwaarden | Proclaimer | Privacyverklaring