Feestelijke eerste paal Blok Y

6 Jun 2016

Op 3 juni is de feestelijke eerste paal van Blok Y Superlofts geslagen in het bijzijn van initiatiefnemers, toekomstige bewoners, gemeente en andere betrokkenen. De symbolische eerste paal werd, gezamenlijk door bewoners en initiatiefnemers, geslagen met een Oudhollandse heistelling. De woningen worden in het voorjaar van 2017 opgeleverd.

 

Blok Y maakt onderdeel uit van de nieuwe wijk Veemarkt in Utrecht-Oost. Prachtig gelegen aan een brede singel met vrij uitzicht op het groen van het aangrenzende park. Een bijzondere plek, die binnen de ontwikkeling van de Veemarkt relatief op zichzelf ligt. Blok Y ligt op fietsafstand van zowel de binnenstad van Utrecht als het groene buitengebied, en vlakbij de A27. Met een oost-west oriëntatie is er aan de ene zijde uitzicht over de nieuwe Veemarkt aan en de andere zijde over de volkstuinen.
 
Voor meer informatie over Blok Y Superlofts: www.bloky.nl 

 

 

 

Please reload

Featured

Lancering Stadmakersfonds

January 10, 2020

1/5
Please reload

Ander nieuws

December 9, 2019

April 15, 2019

Please reload

> ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page

030 600 10 10

info@stad2.nl

www.stad2.nl

 

Stadkwadraat BV

Utrechtseweg 331

3731 GA De Bilt

 

Stadkwadraat gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. 

© Stadkwadraat 2020 | Beleidsverklaring | Algemene voorwaarden | Proclaimer | Privacyverklaring