Gebiedsontwikkeling; lessen verzilveren

7 Apr 2016

Gebiedsontwikkeling is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd en verrijkt. Theo Stauttener geeft in de Special binnenstedelijke ontwikkeling een boeiend inzicht in de nieuwe ontwikkelingen en inzichten op dit gebied.

 

Recent hebben wij deelgenomen aan de publicatie 'Binnenstedelijke Ontwikkeling'. Deze special laat zien welke ontwikkelingen en innovaties er nodig zijn om de stad slimmer en efficiënter in de richten. De verstedelijking van Nederland, transformatie van bestaand vastgoed, de transitie naar een slimme stad met slimme gebouwen komen allemaal aan bod. De campagne is op 31 maart 2016 als bijlage gedistribueerd door het Financieele Dagblad en is hier online te lezen.

Please reload

Featured

Lancering Stadmakersfonds

January 10, 2020

1/5
Please reload

Ander nieuws

December 9, 2019

April 15, 2019

Please reload

> ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page

030 600 10 10

info@stad2.nl

www.stad2.nl

 

Stadkwadraat BV

Utrechtseweg 331

3731 GA De Bilt

 

Stadkwadraat gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. 

© Stadkwadraat 2020 | Beleidsverklaring | Algemene voorwaarden | Proclaimer | Privacyverklaring