Gezocht: junior adviseurs!

16 Feb 2016

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! - Is gebiedsontwikkeling jouw passie? - Wil je meewerken aan de transformatie van steden, herontwikkeling van gebieden en realisatie van bouwlocaties? - Ben je goed thuis in het rekenen aan ruimtelijke plannen? - Ben je creatief, maar ook secuur en spreekt de wereld van plan- en vastgoedeconomie je aan? - Heb jij een relevante opleiding op HBO/WO-niveau afgerond? 
Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Ben jij de enthousiaste, gemotiveerde starter die wij zoeken? Ben je op korte termijn beschikbaar om bij ons aan de slag te gaan? Wij horen graag van je! Je kunt je motivatiebrief en cv sturen aan banen@stad2.nl t.a.v. Jaap Zijda.

Please reload

Featured

Lancering Stadmakersfonds

January 10, 2020

1/5
Please reload

Ander nieuws

December 9, 2019

April 15, 2019

Please reload

> ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page

030 600 10 10

info@stad2.nl

www.stad2.nl

 

Stadkwadraat BV

Utrechtseweg 331

3731 GA De Bilt

 

Stadkwadraat gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. 

© Stadkwadraat 2020 | Beleidsverklaring | Algemene voorwaarden | Proclaimer | Privacyverklaring