Vertrek Arnold Joost

1 May 2015

 

Per 1 mei 2015 neemt Arnold Joost afscheid van ons bedrijf. Het management wordt voortgezet door de drie partners Paul van Munster, Jaap Zijda en Theo Stauttener.

 

Arnold is samen met Paul van Munster oprichter van Stadinzicht BV, dat na de fusie met City Beautiful in 2011 is opgegaan in het huidige Stadkwadraat. Als partner, senior-adviseur en interim-manager heeft Arnold zich vooral gericht op de (veranderende) rol van de lokale overheid in gebiedsontwikkeling. Hij heeft in de afgelopen jaren veel gemeenten bijgestaan bij inhoudelijke en organisatiegerichte vraagstukken.

Na succesvolle jaren bij Stadkwadraat heeft Arnold de conclusie getrokken dat zijn profiel (advies en interim-management op het gebied van grondbedrijven en gemeentelijk vastgoed) steeds minder goed aansluit bij het werkterrein van Stadkwadraat. In goed overleg hebben we besloten om nieuwe wegen in te slaan, in de overtuiging dat we onze samenwerking op andere wijze en met nieuwe energie voortzetten.

Wij zijn Arnold dankbaar voor zijn bijdrage in de totstandkoming en de ontwikkeling van Stadkwadraat.

Arnold zal per 1 mei 2015 werkzaam zijn voor Deloitte Real Estate Advisory, waar hij zich zal richten op grond- en vastgoedbedrijfsprocessen in brede zin. Wij wensen hem alle succes in zijn nieuwe functie.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

 

Please reload

Featured

Voor een effectief kostenverhaal is een eindsprint noodzakelijk

September 3, 2019

1/6
Please reload

Ander nieuws

April 15, 2019

October 5, 2018

Please reload

> ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page

030 600 10 10

info@stad2.nl

www.stad2.nl

 

Stadkwadraat BV

Utrechtseweg 331

3731 GA De Bilt

 

Stadkwadraat gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. 

© Stadkwadraat 2018 | Beleidsverklaring | Algemene voorwaarden | Proclaimer | Privacyverklaring