Kennisgroep VpB

23 Feb 2015

 

De VPB-plicht voor overheden wordt per 1 januari 2016 van kracht. Om grip te krijgen op de materie hebben Stadkwadraat en PublicTax het initiatief genomen voor een kennisgroep. Aan tafel zitten planeconomen, fiscalisten, controllers en financiële adviseurs van vijf gemeenten en een woningcorporatie. Samen onderzoeken we de praktische uitwerking van deze wetgeving, met een focus op gemeentelijke grond- en vastgoedbedrijven. En deze kennis delen we graag.


Daarom organiseren wij op 23 april 2015 een seminar in Amersfoort, waarin we de focus vooral op gebiedsontwikkeling leggen. In beginsel worden alleen gemeenten uitgenodigd. Er zijn zo´n 50 plekken beschikbaar. Na afloop is er een hapje en drankje en gelegenheid om even bij te praten.

Bent u geïnteresseerd? Mail naar info@stad2.nl en verzeker u van een uitnodiging.

 

Klik hier voor meer informatie over de kennisgrope VpB.

 

Please reload

Featured

Lancering Stadmakersfonds

January 10, 2020

1/5
Please reload

Ander nieuws

December 9, 2019

April 15, 2019

Please reload

> ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page

030 600 10 10

info@stad2.nl

www.stad2.nl

 

Stadkwadraat BV

Utrechtseweg 331

3731 GA De Bilt

 

Stadkwadraat gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. 

© Stadkwadraat 2020 | Beleidsverklaring | Algemene voorwaarden | Proclaimer | Privacyverklaring