Exploitatieplan LPM

23 Feb 2015

 

Provinciale Staten van Noord-Brabant hebben op 6 februari 2015 het inpassingsplan voor Logistiek Park Moerdijk vastgesteld. Het inpassingsplan maakt het planologisch mogelijk om ten zuiden van het knooppunt Klaverpolder (A16/A17) bij Moerdijk een grootschalig logistiek bedrijventerrein aan te leggen. Hiermee wil de provincie de economische structuur in (West-) Brabant versterken en een bijdrage leveren aan de werkgelegenheid in deze regio.


Eind maart 2015 worden het vastgestelde inpassingsplan, het bijbehorende exploitatieplan en het besluit hogere waarden van de gemeente Moerdijk ter inzage gelegd. Gedurende zes weken is er dan nog de gelegenheid voor het instellen van beroep. Het exploitatieplan is in opdracht van de provincie opgesteld door Stadkwadraat en Van den Brand Grondbeleid BV.

 

Klik hier voor meer informatie over dit project.

 

 

Please reload

Featured

Lancering Stadmakersfonds

January 10, 2020

1/5
Please reload

Ander nieuws

December 9, 2019

April 15, 2019

Please reload

> ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page

030 600 10 10

info@stad2.nl

www.stad2.nl

 

Stadkwadraat BV

Utrechtseweg 331

3731 GA De Bilt

 

Stadkwadraat gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. 

© Stadkwadraat 2020 | Beleidsverklaring | Algemene voorwaarden | Proclaimer | Privacyverklaring