Logo vierkant6.png

Nieuwe collega's


Afgelopen maand hebben wij twee nieuwe collega's aan ons team toegevoegd: welkom Ryan (L) en Bob (R)!

Ryan van der Knaap (1995) houdt zich de komende tijd bij Stadkwadraat bezig met zijn afstudeerstage- en onderzoek. Hierbij gaat hij onderzoeken of het mogelijk is om de economische meerwaarde van creatieve broedplaatsen binnen gebiedsontwikkeling te laten zien, in tijden waarin deze broedplaatsen in het gedrang komen door de huidige woningdruk.

Bob Sanders (1993) is tweedejaars student Sociale Geografie & Planologie aan de Universiteit Utrecht. Momenteel houdt hij zich bezig met marktonderzoek en biedt hij extra hulp bij projecten waar nodig. Op deze manier wil Bob meer ervaring en kennis opdoen omtrent de praktijk van de ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling. Door zijn ambitie en interesse voor de planologie weet hij zijn vergaarde kennis bij Stadkwadraat toe te passen.


MELD U AAN OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN 

Logo vierkant5.png
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page

Stadkwadraat BV

Utrechtseweg 331

3731 GA De Bilt

 

Stadkwadraat gaat vertrouwelijk met uw gegevens om.

U kunt zich te allen tijde afmelden voor de mailinglijst.