Stadkwadraat geeft periodiek inzicht in prijs- en renteontwikkelingen in de vastgoedmarkt op grond van diverse bronnen. In onze parametervisie worden deze gespiegeld aan de prijs- en marktontwikkelingen die wij zien in de langlopende gebiedsontwikkelingen waarbij wij betrokken zijn. Met onze jaarlijkse parametervisie willen wij bijdragen aan transparantie en onderbouwing voor het gebruik en het bepalen van deze parameters. De prijsindices zijn immers een van de bepalende factoren voor meerjarige gebieds- en vastgoedontwikkelingen.

 

De parametervisie is gebaseerd op landelijke gemiddelden. Uiteraard bestaan er grote verschillen tussen regio’s. Vanaf dit jaar kunnen wij ook regiospecifieke factsheets voor u opstellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Oomens via 030-6001010 of bart@stad2.nl.

Parametervisie

 

Seminars

Het Stadkwadraat Seminar is inmiddels een begrip en een ontmoetingsplek voor vakgenoten en specialisten uit de wereld van gebiedsontwikkeling. Met ontwikkelaars, gemeenten, corporaties, bouwondernemingen en alle betrokken adviseurs (juristen, fiscalisten, planeconomen e.d.) benaderen we vanuit verschillende invalshoeken de gestelde thematiek. Tijdens dit jaarlijks terugkerend event voor professionals uit de grond- en vastgoedmarkt bediscussiëren we nieuwe denkrichtingen om gezamenlijk tot concrete oplossingen te komen. Naast de bijdragen van enkele (externe) sprekers vragen we een actieve inbreng van alle deelnemers. Centraal tijdens de Stadkwadraat Seminars staan kennisuitwisseling en discussie over actuele thema’s in ons vakgebied.

 

Hieronder kunt u de kennisdossiers van de voorgaande seminars downloaden. 

 

Stadkwadraat Academy

Bent u werkzaam in de gebiedsontwikkeling en zoekt u verdieping van uw financiële kennis? Dan zijn de trainingen van de Stadkwadraat Academy ideaal voor u. In onze trainingen laten we u op een interactieve wijze kennismaken met de financiële facetten van gebiedsontwikkeling. Alle trainingen kenmerken zich door een sterk 'doe' en 'reken' karakter, waarbij u tijdens de training zelf aan de slag gaat met praktijkcases en rekenexcercities. Onze ervaren docenten, die dagelijks werkzaam zijn in de gebiedsontwikkeling, zorgen ervoor dat u na het volgen van onze training de opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen bij uw eigen project. 

Voor de volledige omschrijving van de trainingen kunt u hier de brochure downloaden. 

 

 

Stadkwadraat Coaching

Vakkennis én het vermogen om mensen en partijen te binden zijn cruciaal om effectief te zijn in je rol binnen gebiedsontwikkeling. Alléén met inhoudelijke expertise kom je er niet. Je moet ook in staat zijn om het voor jou te laten werken door anderen te overtuigen en door, bij jezelf en anderen, nieuwe inzichten op te halen. Vakkennis en soft skills horen in balans te zijn.

 

Stadkwadraat Coaching ondersteunt je vanuit drie invalshoeken; competentie coaching, als sparringpartner en coaching op inhoud en expertise. Jouw vraag en behoefte bepalen waar het accent ligt.

Meer informatie of vragen over Stadkwadraat Coaching? Neem contact op met Paul van Munster via 030-6001010. 

 

> ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page

030 600 10 10

info@stad2.nl

www.stad2.nl

 

Stadkwadraat BV

Utrechtseweg 331

3731 GA De Bilt

 

Stadkwadraat gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. 

© Stadkwadraat 2020 | Beleidsverklaring | Algemene voorwaarden | Proclaimer | Privacyverklaring